Tuotemerkit
Tuotemerkit

Armani

Armani on varmasti yksi tunnetuimpia vaatemerkkejä maailmassa. Armanin tuotevalikoima on todella laaja ja muodikas, sekä leikkauksellisesti hyvin italialaistyylinen, eli todella muotoon leikattu ja vartalon hyviä kohtia korostava. Armani on valtavan kokoinen yritys ja heillä on paljon tehtaita ympäri maailmaa. Puvut valmistetaan pääsääntöisesti Italiassa ja Romaniassa, joista olemme keskittyneet jälkimmäiseen.

Bottega Senatore

Bottega Senatore on italialainen laatukenkien valmistamiseen erikoistunut perheyritys, jonka mallistosta löytyy alan parhaiden artesaanien upeita luomuksia. Suoraan hyllystämme löydät valmistajan kiinnostavimmat ja tyylikkäimmät mallit.

Caruso

Räätälimestari Raffaele Caruso muutti Napolista Parmaan vuonna 1958, ja perusti liikkeensä palvelemaan Soragnan varakkaan alueen asiakkaita. Hän palkkasi liikkeeseensä myös kaksi ompelijatarta, joista toisesta tuli myöhemmin hänen vaimonsa. Yritys työllistää tällä hetkellä kolmisenkymmentä ammattilaista, jotka suunnittelevat ja valmistavat yli neljä tuhatta vaatetta vuosittain Soragnan tehtaalla.

Corneliani

Corneliani on liikkeemme yksi päämerkeistä ja valikoimamme kattaa heiltä käytännössä kaikki tuotteet aina farkuista päällystakkeihin. Puvut valmistetaan käsityönä Italiassa, Mantova nimisessä kaupungissa, ja kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä.

Saatavilla myös mittatilauksena.

Lanvin

Lanvin on tunnettu ranskalainen muotitalo, jonka perusti muotisuunnittelija Jeanne Lanvin 1900-luvun alussa. Tänä päivänä Lanvinia pidetään erittäin arvostettuna muotitalona, jonka laajasta tuoterepertuaarista olemme valinneet upeita rusetteja ja solmioita.

Latorre

Latorre on pienempi italialainen pukuvalmistaja, joka on aikanaan tehnyt suurimman osan puvuista nimekkäille merkeille, kuten esim. Tom Ford. Nykyään he ovat lähteneet luomaan omaa nimeä ja panostaneet nimenomaan omaan tuotemerkkiin. Latorren puvut valmistetaan Etelä-Italiassa ns. half canvas -menetelmällä, joka on teknisesti liimatuetun ja irtoliinarakenteisen välistä.

Saatavilla myös mittatilauksena.

Oscar Jacobson

Oscar Jacobson on perinteikäs ruotsalainen pukutehdas, joka on viime vuosina kokenut suuria muutoksia. Linja on selkeästi kokenut nuorennusleikkauksen ja heidän uudet mallistonsa ovat kerrassan loistavia niin muodikkuuden, istuvuuden kuin laadunkin suhteen. Useita eri tyylejä, vartalomalleja, ja kangasvaihtoehtoja sisältävä mallisto takaa sen, että lähes jokainen löytää hyvän vaihtoehdon.

Stenströms

Ruotsin lahja maailmalle paitojen saralla. Stenström on liikkeemme johtava paitaedustus, ja mallistosta löytyy kankaita, kuoseja, värejä sekä mitoituksia todella suuri määrä. Stenströmsin paidat tehdään heidän omassa tehtaassaan, ja laatu on loistava ja hinta varsin maltillinen. Stenströms on myös meidän mittapaitavalmistajamme, eli mikäli haluat paidan omien toiveiden mukaan, se onnistuu kauttamme.

Saatavilla myös mittatilauksena.