Yritys

Pohjanheimon historia ja tuotemerkit

Vaatetusliike J.O. Pohjanheimo Oy

Hallituskatu 9
33200 TAMPERE
Puhelin: 03 222 1770
Sähköposti: mikko.hautanen@pohjanheimo.fi

Avoinna ma-pe 9.30-18, la 9.30-15

 

 

Tervetuloa palveltavaksi

Liikkeemme sijaitsee Tampereella osoitteessa Hallituskatu 9, Sokoksen tavaratalon vieressä. Paikalle pääset niin ratikalla kuin muillakin julkisilla, mutta myös ympäristössä on paljon parkkitilaa.

Pohjanheimolla panostetaan paljon liikkeen visuaalisuuteen. Sisustus on suunniteltu niin, että maailman huippumerkit saavat arvoisensa ympäristön ja asiointi on miellyttävää.

Tuotteet on jaettu shop-in-shop tyyppisiksi kokonaisuuksiksi, jolloin kaikkien merkkien löytäminen on helppoa.

Meillä kaikilla on pitkä historia miesten vaatetuksen parissa, joten olet asiantuntevissa käsissä. Kauppias Mikko Hautanen työskentelee liikkeessä myös asiakaspalvelussa.

Myyjinä toimii Erja Karttunen, Sari Heikkilä sekä Jesse Hautanen.

Lisäksi meillä on oma vaatturi, Tarja Lius, joka hoitaa ammattitaidolla kaikki tarvittavat muutostyöt.

Meille voit myös tuoda vaatteesi korjattavaksi, vaikka se ei olisi meiltä alunperin ostettu.

Historia

Jo vuodesta 1939 on Pohjanheimon perustana ollut miesten vaatetuksen asiantuntemus ja hyvä palvelu. Liikkeen perustajat Annie ja Jukka Pohjanheimo pitivät liikettä menestyksekkäästi 32 vuotta, jonka jälkeen vuonna 1971 liikkeen ostanut Reino Hautanen jatkoi liikettä aina vuoteen 2010 saakka. Nykyinen kauppias, Mikko Hautanen, on työskennellyt liikkeessä vuodesta 1997.

Pohjanheimo toimi perustamisestaan aina vuoteen 2013 saakka samalla liikepaikalla, Tampereen Keskustorilla. Vuoden 2013 keväällä, 74 vuoden jälkeen, liike muutti kasvaneen kysynnän myötä nykyiseen osoitteeseen Hallituskatu 9. Täydellisen uudistumisen myötä liikkeen koko kasvoi nelinkertaiseksi, ja samalla liikkeen tuotevalikoima laajeni monilla uusilla huippumerkeillä.

Muistatko vielä Keskustorin myymälämme? Kuva vuodelta 2012.

Tuotemerkit

Armani

Armani on varmasti yksi tunnetuimpia vaatemerkkejä maailmassa. Armanin tuotevalikoima on todella laaja ja muodikas, sekä leikkauksellisesti hyvin italialaistyylinen, eli todella muotoon leikattu ja vartalon hyviä kohtia korostava. Armani on valtavan kokoinen yritys ja heillä on paljon tehtaita ympäri maailmaa. Puvut valmistetaan pääsääntöisesti Italiassa ja Romaniassa, joista olemme keskittyneet jälkimmäiseen.

Bottega Senatore

Bottega Senatore on italialainen laatukenkien valmistamiseen erikoistunut perheyritys, jonka mallistosta löytyy alan parhaiden artesaanien upeita luomuksia. Suoraan hyllystämme löydät valmistajan kiinnostavimmat ja tyylikkäimmät mallit.

Corneliani

Corneliani on liikkeemme yksi päämerkeistä ja valikoimamme kattaa heiltä käytännössä kaikki tuotteet aina farkuista päällystakkeihin. Puvut valmistetaan käsityönä Italiassa, Mantova nimisessä kaupungissa, ja kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä.

Saatavilla myös mittatilauksena.

Lanvin

Lanvin on tunnettu ranskalainen muotitalo, jonka perusti muotisuunnittelija Jeanne Lanvin 1900-luvun alussa. Tänä päivänä Lanvinia pidetään erittäin arvostettuna muotitalona, jonka laajasta tuoterepertuaarista olemme valinneet upeita rusetteja ja solmioita.

Latorre

Latorre on pienempi italialainen pukuvalmistaja, joka on aikanaan tehnyt suurimman osan puvuista nimekkäille merkeille, kuten esim. Tom Ford. Nykyään he ovat lähteneet luomaan omaa nimeä ja panostaneet nimenomaan omaan tuotemerkkiin. Latorren puvut valmistetaan Etelä-Italiassa ns. half canvas -menetelmällä, joka on teknisesti liimatuetun ja irtoliinarakenteisen välistä.

Saatavilla myös mittatilauksena.

Oscar Jacobson

Oscar Jacobson on perinteikäs ruotsalainen pukutehdas, joka on viime vuosina kokenut suuria muutoksia. Linja on selkeästi kokenut nuorennusleikkauksen ja heidän uudet mallistonsa ovat kerrassan loistavia niin muodikkuuden, istuvuuden kuin laadunkin suhteen. Useita eri tyylejä, vartalomalleja, ja kangasvaihtoehtoja sisältävä mallisto takaa sen, että lähes jokainen löytää hyvän vaihtoehdon.

Stenströms

Ruotsin lahja maailmalle paitojen saralla. Stenströms on liikkeemme johtava paitaedustus, ja mallistosta löytyy kankaita, kuoseja, värejä sekä mitoituksia todella suuri määrä. Stenströmsin paidat tehdään heidän omassa tehtaassaan, ja laatu on loistava ja hinta varsin maltillinen. Stenströms on myös meidän mittapaitavalmistajamme, eli mikäli haluat paidan omien toiveiden mukaan, se onnistuu kauttamme.

Saatavilla myös mittatilauksena.

Pohjanheimolta saat mm. seuraavat laatumerkit:

Kengät

Housut

Asusteet

Smokit ja frakit